Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΤΑΜΠΟΥΛΕ (νηστίσιμη)


ΥΛΙΚΑ
1/2 φλιτζ. πλιγούρι
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα
1 αγγουράκι
4 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
μαϊντανό
δυόσμο
θυμάρι
ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουσκέψτε το πλιγούρι σε 2 φλιτζ. κρύο νερό και την μισή ποσότητα του λεμονιού για περισσότερο απο μισή ώρα.Στην συνέχεια το στραγγίζουμε πολύ καλά.Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό,το δυόσμο, την ντομάτα και το αγγούρι σε κυβάκια και το κρεμμύδι.Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ και τα ανακατεύουμε με  το πλιγούρι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το υπόλοιπο λεμόνι, το θυμάρι και την ρίγανη.Ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε την σαλάτα στο ψυγείο για 3 με 4 ώρες πριν σερβίρουμε.. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου